Hakushu - Distiller's Reserve 70cl

€ 94,50
Niet op voorraad

Hakushu is een frisse en subtiel rokerige Japanse single malt whisky, gedistilleerd in een distilleerderij aan de voet van Mt. Kaikomagatake. Het is een baanbrekende whisky, rechtstreeks uit de ongerepte bossen en gemaakt met het zachte en frisse water dat uit de Japanse Alpen stroomt. Hakushu Distiller’s Reserve is het vlaggenschip van de distilleerderij. Het is een mix van licht geturfde mout, zwaar geturfde mout en whisky die ongeveer 18 jaar in Amerikaans eiken heeft gerijpt. Je kan de Hakushu Distiller’s Reserve puur drinken, maar hij leent zich ook uitstekend voor een Highball cocktail.

Hakushu - Distiller's Reserve Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Suntory. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Hakushu - Distiller's Reserve.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Suntory
Categorie Single Malt
Land Japan
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%