Havana Club - Seleccion Maestro 70cl

€ 47,50
Op voorraad

Havana Club Selecion de Maestros is een nieuwe uiterste premium rum op de Nederlandse mark. Deze rum heeft een rijpingsproces door staan van ongeveer 8 jaar. Zijn ongeëvenaarde en geprezen kwaliteit is de vrucht van de traditionele proces waarbij Havana Club Cubaanse rum wordt gemaakt. Het rijpproces van de rum gebeurt in wit eikenhouten vaten, in de zeer oude kelders van de brouwerij.

Havana Club - Seleccion Maestro Rum is een heerlijke Rum van het merk Havana Club. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Cuba en is gebotteld op 45% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Havana Club - Seleccion Maestro.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Havana Club
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45%