Hayman's - Old Tom, Small Batch 70cl

€ 23,50
Op voorraad

Old Tom Gin is een traditioneel gin recept dat vooral in de 18e en 19e eeuw erg populair was in Engeland. Hayman’s Old Tom is een hommage aan deze bijzondere stijl, door een bedrijf dat al sinds 1863 gin maakt. Het heeft een rijkere smaak, en een gulle hoeveelheid botanicals zijn gebruikt voor dit familierecept. Omdat Hayman’s Old Tom Gin zo’n klassiek recept is, is deze gin perfect geschikt om te gebruiken in oude favorieten, zoals de Martinez cocktail of een verfrissende Tom Collins.

Hayman's - Old Tom, Small Batch Gin is een heerlijke Gin van het merk Hayman's. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 41,4% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Hayman's - Old Tom, Small Batch.

Old Tom Gin is iets zoeter dan London Dry Gin. Old Tom Gin wordt tegenwoordig niet meer zoveel gedronken en wordt eigenlijk alleen nog maar gebruikt in bepaalde cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Hayman's
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 41.4%