Heaven's Door - Double Barrel 70cl

€ 84,50
Op voorraad

Heaven’s Door is een whiskymerk van de legendarische muzikant Bob Dylan en Marc Bushala, de oprichter van Angel’s Envy Bourbon. Hun Double Barrel is gemaakt van drie verschillende whiskey’s. Twee komen er uit Tennessee en zijn gebaseerd op een traditioneel bourbon recept, maar ook een roggewhiskey maakt onderdeel uit van de Double Barrel. Elk van deze whiskey’s rijpte zes jaar en werd daarna gefinisht in heavily-charred vaten van Amerikaans eiken. Bovendien is de whisky na het distilleren gefilterd door houtskool, een productiestap die bekend staat als het Lincoln County Process.

Heaven's Door - Double Barrel Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Heavens Door. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 50% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Heaven's Door - Double Barrel.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Heavens Door
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 50%