Hendrick's - Amazonia 1 liter

€ 48,99
Op voorraad

Hendrick’s is een Schotse gin bedacht door whiskymaker David Stewart. De Hendrick’s Amazonia is geïnspireerd op de smaken en geuren van het regenwoud in de Venezolaanse Amazone. Het oorspronkelijke Hendrick’s recept vormt de basis, maar de flora van de Amazone brengt deze gin echt tot leven.

Hendrick's - Amazonia Gin is een heerlijke Gin van het merk Hendrick. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 43,4% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Hendrick's - Amazonia.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Hendrick
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 43.4%