Hennessy - VSOP 1 liter

€ 107,50
Niet op voorraad

In de vroege 19e eeuw bestelde koning George IV van Engeland een ‘very superior old pale Cognac’ bij Hennessy. Daarmee creëerde hij onbewust de VSOP-classificatie: een cognac die minstens 4 jaar heeft gerijpt. Deze traditie wordt tegenwoordig door Hennessy in leven gehouden met de Hennessy – VSOP Privilège, een blend van 60 eaux-de-vie uit vier verschillende crus van de beroemde Cognac-regio.

Hennessy - VSOP Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Hennessy. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Cognac regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Hennessy - VSOP.

V.S.O.P. Cognac ofwel "Very Superior Old Pale" Cognac wordt minstens 4 jaar gerijpt en mag dan ook pas geclassificeerd worden als VSOP als dit het geval is. De smaak van VSOP Cognac is meestal wat zachter dan V.S. Cognac met duidelijke tonen van eikenhout en kruiden. Er zijn zeer goede VSOP's te koop, waarvan vele heerlijk puur gedronken worden. Deze categorie cognac is echter een favoriet geworden bij mixologen als een prachtig element van een Cognac Cocktail.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Hennessy
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%