Hermit - Dutch Coastal 50cl

€ 39,50
Op voorraad

Hermit gin is een frisse en levendige met een vleugje zilt uit eigen land. De gin wordt in kleine hoeveelheden gedistilleerd met natuurlijke botanicals. Het gebruik van diverse soorten citroenschil zorgen voor een heerlijke frisheid. De jeneverbes en koriander voor de typische gin smaak. Om tot deze gin te komen worden 10 botanicals gebruikt. Gefilterd water uit de Oosterschelde zorgen voor een ziltige afdronk. Vandaar ook wel de naam Dutch Coastal Gin.

Hermit - Dutch Coastal Gin is een heerlijke Gin van het merk Hermit. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Hermit - Dutch Coastal.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Hermit
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 43%