Hijos de Villa - Reposado 200ml

€ 38,50
Op voorraad

De verpakking valt vooral op, maar Hijos de Villa Reposado is gemaakt om te drinken. Deze tequila is ter ere van het 100-jarige jubileum van de Mexicaanse Revolutie op de markt gebracht. Het prototype voor de glazen fles is het revolver dat door nationale held Pancho Villa en zijn ‘banditos’ werd gebruikt.

Hijos de Villa - Reposado Tequila is een heerlijke Reposado Tequila van het merk Hijos de Villa. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Hijos de Villa - Reposado.

Reposado Tequila wordt gerijpt in eiken vaten, meestal een paar maanden tot een jaar, waardoor het een mooie en subtiele gouden kleur krijgt. Door de lichte hints van vanille, jasmijn en citrus wordt de smaak van Reposado Tequila verzacht, hierdoor zijn ze een favoriet bij bartenders als het gaat om cocktails, hoewel ze ook uitstekend puur of met ijs te drinken zijn.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Hijos de Villa
Inhoud 200ml
Alcoholpercentage 40%