Hunter Laing - Campbeltown Journey 70cl

€ 37,99
Niet op voorraad

Hunter Laing Campbeltown Journey neemt whiskydrinkers mee op reis naar het Schotse schiereiland Kintyre. Deze kleine whiskyregio telt maar weinig distilleerderijen; in totaal slechts drie. Samen met zusterdistilleerderij Glengyle is Springbank een van de bekendste cultdistilleerderijen ter wereld. En Glen Scotia rijgt de laatste tijd de prijzen aaneen. Dat elk van deze distilleerderijen voor de Hunter Laing Campbeltown Journey gebruikt is, mogen we zo goed als aannemen.

Hunter Laing - Campbeltown Journey Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Hunter Laing. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch Malt en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Hunter Laing - Campbeltown Journey.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Hunter Laing
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Blended Scotch Malt
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%