Hunter Laing - Islay Journey 70cl

€ 37,99
Niet meer leverbaar

Hunter Laing Islay Journey is onderdeel van de Journey Series van deze onafhankelijke bottelaar. Islay Journey neemt je mee op reis naar het eiland. Het kost tijd om daar te komen, maar dat is de moeite waard, net als de whisky. Islay is een legendarisch whiskyeiland met beroemde distilleerderijen zoals Ardbeg, Laphroaig en Lagavulin. Welke van deze er precies in de Hunter Laing Islay Journey zit, dat is het geheim van de smid.

Hunter Laing - Islay Journey Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Hunter Laing. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch Malt en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Hunter Laing - Islay Journey.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Hunter Laing
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Blended Scotch Malt
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%