Icelandic Mountain Vodka 70cl

€ 26,50
Niet op voorraad

Icelandic Mountain Vodka is gemaakt van granen en zeven keer gedistilleerd, waarna het door toevoeging van IJslands water naar een nieuw niveau wordt getild. De wodka drinkt soepel, maar is toch krachtig en glutenvrij! Hafthor Bjornsson, bekend van zijn rol als Ser Gregor Clegane in Game of Thrones, heeft zijn naam verbonden aan Icelandic Mountain Vodka.

Icelandic Mountain Vodka Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Icelandic Mountain. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Ijsland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Icelandic Mountain Vodka.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Icelandic Mountain
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%