Iganoff - Citron 1 liter

€ 16,99
Op voorraad

Iganoff vodka wordt gemaakt van zorgvuldig uitgekozen granen en wordt gedistilleerd op de traditionele Russische manier. Iganoff kenmerkt zich door de pure smaak, aromatische boeket en sterkte karakter. Een goede vodka voor een mooie prijs! De echte Iganoff met de smaak van citroen

Iganoff - Citron Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Iganoff. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Spanje en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Iganoff - Citron.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Iganoff
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 37.5%