Iganoff Vodka 70cl

€ 13,50
Op voorraad

Iganoff is een Spaanse wodka met een Russisch klinkende naam. Graan staat aan de basis van Iganoff, dat drie keer wordt gedistilleerd voor een puur, helder resultaat. Het karakter van deze wodka is sterk, maar het smaakprofiel is subtiel. Ideaal voor in de mix dus!

Iganoff Vodka Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Iganoff. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Spanje en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Iganoff Vodka.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Iganoff
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 37.5%