Inchmurrin, 18 years 70cl

€ 59,50
Niet op voorraad

Inchmurrin is een whisky met een fruitige stijl die wordt gemaakt bij de Loch Lomond Distilleerderij. De whisky is vernoemd naar een van de eilanden in Loch Lomond, en wordt geproduceerd in de kenmerkende ‘straight-necked’ pot stills van de distilleerderij. Loch Lomond is de enige distilleerderij in Schotland die deze distilleerketels gebruikt. Het resultaat is dat Inchmurrin een erg herkenbaar smaakprofiel heeft. Deze whisky heeft bovendien meer dan 18 jaar gerijpt in vaten van eikenhout, waardoor het natuurlijk zoete karakter van het hout naar voren komt.

Inchmurrin, 18 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Loch Lomond. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Inchmurrin, 18 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Loch Lomond
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 18 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%