Irishman - Marsala Cask Finish 70cl

€ 65,99
Niet meer leverbaar

The Irishman is een Ierse single malt oorspronkelijk afkomstig van Bushmills, maar in het leven geroepen door Walsh Whiskey, ook de eigenaar van het merk Writer’s Tears. Ze kopen vaten whiskey en geven daar vervolgens hun eigen draai aan. Wat hebben ze gedaan met de The Irishman Marsala Cask Finish? De naam zegt het eigenlijk al. Deze Ierse single malt is 15 maanden gefinisht in Marsala-vaten, een Italiaanse versterkte wijn, waardoor de whiskey bijna explodeert van smaak.

Irishman - Marsala Cask Finish Whisky is een heerlijke Whisky van het merk The Irishman. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Irishman - Marsala Cask Finish.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij The Irishman
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%