Irishman - Single Malt 70cl

€ 43,99
Op voorraad

Walsh Whiskey’s The Irishman is een drievoudig gedistilleerde single malt, wat betekent dat deze whiskey volledig van gemoute gerst gemaakt is. De whiskey rijpte in zowel ex-Oloroso sherryvaten als in ex-bourbonvaten. Walsh Whiskey werd opgericht in 1999 door Rosemary Walsh en haar man Bernard. Eerst begonnen ze met een Irish coffee-mix, Hot Irishman, maar als snel brachten ze ook hun eigen whiskey op de markt.

Irishman - Single Malt Whisky is een heerlijke Whisky van het merk The Irishman. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Irishman - Single Malt.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij The Irishman
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%