Islay Mist - The Original Peated Blend 1 liter

€ 25,50
Op voorraad

Islay mist bestaat sinds 1920 en maakte gebruik van whisky’s van de Laphroiag distilleerderij en diverse Speyside distilleerderijen. Om trouw te blijven aan het originele recept blijft de Islay Mist een peated blend met karakter trekken die een balans zijn tussen rokerige turf tonen met zachte eiken smaken.

Islay Mist - Deluxe Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Islay Mist. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Islay Mist - Deluxe.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Islay Mist
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%