Isle of Jura - The Road 1 liter

€ 54,99
Op voorraad

Jura is een dunbevolkt eiland waar veel meer herten dan mensen wonen. Er is slechts een weg op het eiland die zich langs de oostkust van Jura uitstrekt. Het voelt dan ook heel passend dat George Orwell deze locatie uitkoos om zijn klassieker ‘1984’ te schrijven. Jura – The Road is een hommage aan de wildernis en het ruwe terrein rondom de distilleerderij. Deze single malt rijpte aanvankelijk in ex-bourbon barrels van Amerikaans eiken. Daarna bracht de whisky nog een extra periode door in vaten waarin 20 jaar oude Pedro Ximénez-sherry heeft gerijpt.


Isle of Jura - The Road Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jura. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islands en is gebotteld op 43,6% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Isle of Jura - The Road .

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jura
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 43.6%