Italicus - Rosolio di Bergamotto 70cl

€ 36,99
Op voorraad

Gemaakt van echte Italiaanse Bergamot (een soort citrus vrucht) en geselecteerde Italiaanse botanicals. De geur is zacht citrus met hints van rozen en lavendel. De smaak van rijpe citrus met een zacht bittertje en florale tonen. Een complexe en lange afdronk.

Italicus - Rosolio di Bergamotto Likeur is een heerlijke Kruidenlikeur van het merk Italicus. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Itaië en is gebotteld op 20% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Italicus - Rosolio di Bergamotto.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Italicus
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 20%