Jack Daniel's - Bottled in Bond 1 liter

€ 36,50
Op voorraad

Deze Jack Daniel’s Bottled in Bond wordt gebotteld op 50% alcohol. De naam refereert naar de Bottled in Bond wet. Deze wet moet de kwaliteit van de whiskey bewaken. De whiskey moet gedistilleerd zijn in 1 distilleerderij, gedurende een distileer seizoen. Daarna moet de whiskey minimaal 4 jaar rijpen om daarna gebotteld te worden op 50% alcohol (100 proof). Het verhoogde percentage versterkt de frisse fruit en eiken tonen.

Jack Daniel's - Bottled in Bond Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jack Daniels. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 50% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jack Daniel's - Bottled in Bond.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jack Daniels
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 50%