Jack Daniel's - Gentleman Jack 1 liter

€ 38,99
Niet op voorraad

Een zachtere versie dan de bekende Jack Daniel’s Old No. 7. Gentleman Jack is niet één, maar twee keer gefilterd door houtskool. de eerste keer na het distilleren en de tweede keer na het rijpen. Dat geeft deze Jack zijn soepele, nog zachtere smaak. Kleur: vol goud. Geur: zacht zoet, vanille en mild hout. De herkenbare smaken van vanille, hout en Karamel zijn nog altijd te herkennen.

Jack Daniel's - Gentleman Jack Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jack Daniels. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jack Daniel's - Gentleman Jack.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jack Daniels
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%