Jack Daniel's - Legacy Edition No.1 70cl

€ 27,99
Op voorraad

Jack Daniel’s staat bekend om de iconische vierkante fles met het zwart-witte label – iets dat over de hele wereld wordt herkend. Maar ooit zag een fles Jack er anders uit. Lange tijd geleden was er een label met een onverwachte groene tint, aangevuld met goud en rood. Het is niet precies bekend wanneer dit label is gebruikt, maar de gouden medaille die Jack Daniel’s won bij de Wereldtentoonstelling in St. Louis in 1904 staat er niet op. Dat betekent dat dit label van voor dat jaartal dateert. De Legacy Edition is een hommage aan die periode.

Jack Daniel's - Legacy Edition No.1 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jack Daniels. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jack Daniel's - Legacy Edition No.1.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jack Daniels
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%