Jack Daniel's - Single Barrel, Rye 70cl

€ 46,50
Op voorraad

De Jack Daniel’s Single Barrel Collection rijpt op de hoogste verdiepingen van de pakhuizen van Jack Daniel’s. Het zijn deze vaten die de meest extreme veranderingen in temperatuur ondergaan, waardoor een uitstekende Tennessee Whiskey ontstaat. Jack Daniel’s Single Barrel RYE is uitgekozen door meesterdistillateur Jeff Arnett. Voor deze whiskey is voor het eerst in het 150-jarig bestaan van Jack Daniel’s een nieuw recept ontwikkeld, bestaande uit 70% rogge, 18% maïs en 12% gerst. Deze gedurfde roggewhiskey is complex en heeft een plezierige kruidigheid.

Jack Daniel's - Single Barrel, Rye Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jack Daniels. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 45% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jack Daniel's - Single Barrel, Rye.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jack Daniels
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45%