Jim Beam - Honey 70cl

€ 17,99
Niet op voorraad

Je kan er vergif op innemen dat de kwaliteit van Jim Beam Honey erg hoog is. De familie Beam distilleert al meer dan 7 generaties — ruim 200 jaar — met als doel om de beste bourbon ter wereld te maken. Deze bourbon staat dan ook aan de basis van Jim Beam Honey. Deze likeur is zoet maar niet té. Er is een mooie balans gevonden tussen de echte honing en de geweldige bourbon van Jim Beam.

Jim Beam - Honey Likeur is een heerlijke Whiskylikeur van het merk Jim Beam. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Amerika en is gebotteld op 32,5% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jim Beam - Honey.

Whiskylikeur wordt gemaakt door whisky (of whiskey) te combineren met een siroop op basis van suiker. Hierdoor zijn ze meestal ook zoeter dan whisky en hebben vaak fruit of kruidensmaken als toevoeging. Whiskylikeuren kunnen puur, met ijs of gemengd in cocktails worden gedronken. Een Whiskylikeur wordt ook veel gebruikt als ingrediënt in desserts zoals cheesecakes.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jim Beam
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 32.5%