Johnnie Walker - 12 Days of Discovery Advent Calendar 60cl

€ 49,50
Op voorraad

Een Advent kalender van Johnnie Walker! Tel de laatste 12 dagen naar Kerst af (of naar een andere speciale dag) met 12 heerlijke Johnnie Walker Whisky's. Van Red Label tot maar liefst de Blue Label! Je proeft 2 x 6 verschillende Johnnie Walkers. Ook leuk om alle 12 de dagen een nieuwe cocktail mee te maken. Zo begint Kerst extra vroeg!

Johnnie Walker - 12 Days of Discovery Advent Calendar Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Johnnie Walker. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Johnnie Walker - 12 Days of Discovery Advent Calendar.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Johnnie Walker
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 60cl
Alcoholpercentage 40%