Johnnie Walker - Island Green 1 liter

€ 59,99
Op voorraad

Johnnie Walker Green Label is al lang een van de meest geprijsde whisky’s van Johnnie Walker, deels omdat er alleen malt whisky wordt gebruikt voor Green Label. Deze klassieker heeft nu een nieuwe en dynamische interpretatie gekregen met de Johnnie Walker Island Green. Het unieke smaakprofiel van Johnnie Walker Island Green is het resultaat van een zorgvuldige en meesterlijke combinatie van vier iconische stijlen malt whisky: Caol Ila, Glenkinchie, Cardhu en Clynelish. Elk van deze distilleerderijen vertegenwoordigt een van de vier windstreken van Schotland.

Johnnie Walker - Island Green Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Johnnie Walker. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Johnnie Walker - Island Green.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Johnnie Walker
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 43%