Johnnie Walker - Red Label, Pocket Scotch 200ml

€ 5,50
Niet op voorraad

Johnnie Walker – Red Label – Pocket Scotch is de perfecte draagbare whisky. Het is de prijswinnende whisky die je al kent, gemaakt van het beste dat Schotland te bieden heeft, maar gebotteld in compacte flesjes van 20cl. Ontdek nieuwe plekken en beleef mooie ervaringen met Johnnie Walker – Red Label – Pocket Scotch. Neem ‘m mee naar een ‘Bring Your Own’ of andere plekjes die wel een infusie van Schotlands bekendste whisky kunnen gebruiken!

Johnnie Walker - Red Label, Pocket Scotch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Johnnie Walker. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Johnnie Walker - Red Label, Pocket Scotch.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Johnnie Walker
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 200ml
Alcoholpercentage 40%