Johnnie Walker - White Walker 1 liter

€ 38,99
Niet op voorraad

Een unieke samenwerking tussen de dranken- en de televisiewereld heeft geleid tot de White Walker, een speciale editie van Johnnie Walker Blended Scotch Whisky. Fans van Game of Thrones moeten deze whisky absoluut proberen, ondanks dat de White Walkers een angstaanjagende vijand is in de televisieserie. Deze innovatieve whisky is gemaakt door whiskyexpert George Harper, samen met de master blenders van Johnnie Walker. Aangeraden wordt om de White Walker ijskoud te drinken.

Johnnie Walker - White Walker Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Johnnie Walker. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 41,7% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Johnnie Walker - White Walker.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Johnnie Walker
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 41.7%