Jura, 10 years - Origin, Tattoo Edition 70cl

€ 30,50
Niet op voorraad

De gelimiteerde Jura 10 Y Tattoo Edition is gedistilleerd in de uitzonderlijke hoge ketels van de Jura distilleerderij. Na een rijpingsperiode van 10 jaar in bourbonvaten, brengt de whisky een extra periode door in Oloroso-sherryvaten. Jura is een van de meest afgelegen distilleerderijen in Schotland. Op het eiland Jura schreef George Orwell ook zijn klassieke boek ‘1984’.

Jura, 10 Y - Origin, Tattoo Edition Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jura. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Isle of Jura en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jura, 10 Y - Origin, Tattoo Edition.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jura
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%