Justerini & Brooks - Blended Scotch 70cl

€ 16,99
Op voorraad

Justerini & Brooks (of gewoon J&B) werd voor het eerst gemaakt in de jaren ’30 van de vorige eeuw, niet lang nadat de drooglegging in Amerika tot een eind kwam. J&B is gemaakt van 42 verschillende Schotse single malts en graanwhisky’s. Vooral whisky uit de Speyside-regio speelt een belangrijke rol in J&B.

Justerini & Brooks - Blended Scotch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk J&B. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Justerini & Brooks - Blended Scotch.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij J&B
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%