Kavalan - Solist, Ex Bourbon Cask C.S. 70cl

€ 119,50
Op voorraad

De Solist-bottelingen zijn het summum van Kavalan whisky. Het gaat hier om single cask whisky’s die op vatsterkte worden gebotteld. Uiteraard un-chill filtered en uncoloured. Deze Ex-Bourbon heeft gerijpt op een handgeselecteerd barrel van Amerikaans eiken waaruit 199 flessen kwamen. De vatsterkte bedraagt 57.8%. In 2010 werd de Solist Ex-Bourbon gekozen tot Best Rest of the World Single Malt Whisky en ontving hij een gouden medaille op de International Spirits Challenge.

Kavalan - Solist, Ex Bourbon Cask C.S. Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Kavalan. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Taiwan en is gebotteld op 57,1% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Kavalan - Solist, Ex Bourbon Cask C.S..

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Kavalan
Categorie Single Malt
Land Taiwan
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 57.1%