Koval - Bourbon 50cl

€ 40,99
Op voorraad

Koval Bourbon is een mix van 51% mais en 49% gierst. Dit zorgt een mooie balans die deze bourbon toegankelijk maakt voor iedereen. Deze niet gebruikelijke combinatie van granen zorgen voor smaaktonen van mango chutney en vanille met een peperige karamel afdronk.

Koval - Bourbon Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Koval. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 47% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Koval - Bourbon .

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Koval
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 47%