Kraken - Spiced Rum Giftpack met Glas 1 liter

€ 32,50
Op voorraad

Kraken zijn legendarische zeemonsters waar al honderden jaren verhalen over de ronde doen. Het is een mythisch beest uit de Scandinavische folklore dat nog het meest doet denken aan een gigantische inktvis. Kraken Spiced Rum heeft dan ook een toepasselijke slogan: “De Kraken ontwaakt het beest in je”. Kraken Spiced Rum is gemaakt bij de Angostura-distilleerderij in Trinidad en rijpte tot 2 jaar, waarna er kruiden zoals kaneel, gember en kruidnagels aan toe zijn gevoegd.

Kraken - Spiced Rum Rum is een heerlijke Rum van het merk The Kraken. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Trinidad en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Kraken - Spiced Rum.

Flavored Rum is rum waar een smaak aan toegevoegd is na de distillatie, zo kom je snel in tropische sferen met heerlijke fruit of kruidensmaken aan je rum zonder ingewikkelde cocktails te hoeven maken. Voeg een simpele mixer toe en je hebt een heerlijke cocktail! Maar ook puur of met ijs zijn flavored rums erg lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij The Kraken
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%