Disaronno - Diesel Edition 70cl

€ 16,99
Niet op voorraad

Disaronno heeft voor deze gelimiteerde uitgave weer de samenwerking gezocht met een modemerk. ‘Disaronno wears Diesel’ is een perfecte weerspiegeling van beide merken: wereldberoemde Italiaanse bedrijven die voor creativiteit en originaliteit staan. Dit is een collector’s item, maar ook een mooi cadeau.

Disaronno - Diesel Edition Likeur is een heerlijke Kruidenlikeur van het merk Disaronno. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Itaië en is gebotteld op 28% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Disaronno - Diesel Edition.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Disaronno
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 28%