Disaronno - Velvet 70cl

€ 16,99
Op voorraad

Deze nieuwe uitgave van Disaronno is geweldig nieuws, want het is de eerste roomlikeur ooit van dit Italiaanse bedrijf. De Disaronno Velvet is een harmonieuze mix tussen de klassieke Disaronno-smaken en romige invloeden. Geweldig met ijs en heerlijk ter afkoeling op warme zomerdagen.

Disaronno - Velvet Likeur is een heerlijke Creamlikeur van het merk Disaronno. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Itaië en is gebotteld op 17% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Disaronno - Velvet.

Creamlikeur is de naam die wordt gegeven aan likeuren die gemaakt worden op basis van room. Room wordt meestal meer gebruikt voor de textuur van de likeur, terwijl andere componenten de smaken en aroma's bepalen. Creamlikeuren worden gebruikt in een groot aantal cocktails en worden vaak gebruikt om body te geven of scherpe smaken te verminderen. De meeste creamlikeuren worden over ijs geserveerd.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Honinglikeur tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Disaronno
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 17%