Jinro - 24 Soju 70cl

€ 9,50
Niet op voorraad

De meest verkochte drank ter wereld! Deze drank, gemaakt van rijst en granen, is de meest verkochte drank in Korea, en daarmee ook meteen de meest verkochte drank ter wereld! Kan puur gedronken worden of met vruchtensap of in een cocktail.

Jinro - 24 Soju Likeur is een heerlijke Notenlikeur van het merk Jinro. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Korea en is gebotteld op 24% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jinro - 24 Soju.

Notenlikeuren kunnen bestaan uit een grote verscheidenheid aan noten of notencombinaties, maar amandel, hazelnoot en walnoot zijn de meest traditionele soorten die worden gebruikt voor likeur. Met zoveel verschillende opties om uit te kiezen, is het gemakkelijk om de perfecte Notenlikeur te vinden die aan jouw behoeften voldoet! Notenlikeur wordt vaak geserveerd als onderdeel van een alcoholische koffie, in Cocktails of alleen met ijs.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jinro
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 24%