Licor Beirao + Sangria Jar & Bar Spoon 70cl

€ 15,50
Niet op voorraad

Een zomerse giftset van Licor Beirao met sangria cup en bar spoon om perfect uit te kunnen serveren. Licor Beirão is een speciale likeur met een verleidelijke smaak en perfecte harmonie tussen karakteristieke aroma’s, tonen van karamel en een zoete basis.

Licor Beirao + Sangria Jar & Bar Spoon Likeur is een heerlijke Kruidenlikeur van het merk Licor Beirao. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Portugal en is gebotteld op 22% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Licor Beirao + Sangria Jar & Bar Spoon.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Licor Beirao
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 22%