Trojka - Orange 70cl

€ 13,99
Op voorraad

De smaak is bitterzoetheid en smaakt
naar meer - een mix die onweerstaanbaar is en
elk party moment onvergetelijk maakt.
oranje fles. De smaak is bitterzoetheid en smaakt
naar meer - een mix die onweerstaanbaar is en
elk party moment onvergetelijk maakt.
Trojka Vodka is een zuivere en heldere likeur die zich perfect leent om als shotje te drinken of om te gebruiken in cocktails en mixdrankjes. Deze oranje variant heeft rijke smaken en intense aroma’s van sappige sinaasappels en mango’s .

Trojka - Orange Likeur is een heerlijke Citruslikeur van het merk Trojka. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Zwitserland en is gebotteld op 17% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Trojka - Orange.

Citruslikeur is een likeur wat wordt gemaakt van citrusvruchten, zoals sinaasappels en grapefruits. De populairste citrusvrucht die wordt gebruikt bij het maken van een citruslikeur is een citroen, dit wordt ookwel Limoncello genoemd. Citruslikeuren op basis van sinaasappels worden meestal alleen gebruikt bij het maken van cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Likeur, van Creamlikeur tot Whiskylikeur. Maar ook likeuren zoals deze Citruslikeur. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste likeur cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Trojka
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 17%