Zwarte Kip - Advocaat 50cl

€ 8,50
Op voorraad

Zwarte Kip Advocaat, Nederlands meest gedronken advocaat! Een advocaat die al sinds jaar en dag de scepter zwaait in de sector en in de loop der tijd al vele fans heeft verzameld, niet zo gek want het is dan ook een advocaat van formaat.

Zwarte Kip - Advocaat Likeur is een heerlijke Creamlikeur van het merk Zwarte Kip. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 14% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Zwarte Kip - Advocaat.

Creamlikeur is de naam die wordt gegeven aan likeuren die gemaakt worden op basis van room. Room wordt meestal meer gebruikt voor de textuur van de likeur, terwijl andere componenten de smaken en aroma's bepalen. Creamlikeuren worden gebruikt in een groot aantal cocktails en worden vaak gebruikt om body te geven of scherpe smaken te verminderen. De meeste creamlikeuren worden over ijs geserveerd.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Honinglikeur tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Zwarte Kip
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 14%