Macallan, 12 years - Triple Cask Matured 70cl

€ 96,99
Op voorraad

The Macallan is een van de bekendste distilleerderijen ter wereld en produceert misschien wel de meest prestigieuze single malt ter wereld. Hun premiumwhisky’s behoren tot de meest waardevolle ooit, maar ze maken gelukkig ook toegankelijkere single malts. Hun Macallan, 12 Y - Triple Cask Matured rijpte bijvoorbeeld in Europese sherryvaten, Amerikaanse sherryvaten en Amerikaanse ex-bourbonvaten. Dit trio van vaten is samen verantwoordelijk voor het zachte, delicate karakter en de complexiteit van deze bijzondere Schotse whisky.

Macallan, 12 Y - Triple Cask Matured Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Macallan. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Macallan, 12 Y - Triple Cask Matured.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Macallan
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%