Macallan, 18 years - Double Cask 70cl

€ 285,99
Niet op voorraad

The Macallan staat ook wel bekend als de Rolls Royce van de Schotse single malt whisky. De 18 Y Double Cask is meteen een van de luxere whisky’s in het assortiment van The Macallan. Er werden namelijk twee verschillende soorten vaten gebruikt voor de rijping: ex-Oloroso vaten van zowel Amerikaans als Europees eiken. Elk van deze vattypes heeft een geheel eigen smaak meegegeven aan The Macallan 18 Y Double Cask.

Macallan, 18 Y - Double Cask Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Macallan. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Macallan, 18 Y - Double Cask .

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Macallan
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 18 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%