Mackmyra - Jaktlycka Vintersol 70cl

€ 57,50
Niet op voorraad

Sinds Mackmyra eind jaren ’90 opgericht is, groeide deze distilleerderij uit tot een van de belangrijkste whiskyproducenten op het Europese vasteland. De naam Vintersol betekent ‘winterzon’. Deze single malt is gemaakt in samenwerking met Quinta Da Vallado, een producent van Port. Het idee achter de whisky is om de winterse Zweedse single malt met de smaakinvloed van zongedroogde druiven te combineren. Daarom is Mackmyra – Vintersol gefinisht in voormalige Port-vaten. Deze whisky zorgt voor wat zonneschijn in de koude, donkere wintermaanden.

Mackmyra - Jaktlycka Vintersol Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Mackmyra. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Sweden en is gebotteld op 46,1% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Mackmyra - Jaktlycka Vintersol.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Mackmyra
Categorie Single Malt
Land Zweden
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46.1%