Mackmyra - Svensk Rök 70cl

€ 50,99
Op voorraad

Svensk Rök is de eerste gerookte whisky die uit Zweden komt en het idee van een groep vrienden, ontstaan op hun wintersportvakantie. Na vele studiereizen naar Schotland stichtten zij in 1999 de Mackmyra Svensk Whisky Comp. gevestigd in het oude pittoreske industriestadje Mackmyra.De mout werd gedroogd boven een vuur van turf en jeneverbesstruiken. Dit geeft hem tonen van jenever en rook. Nu worden ook vaten gebruikt van Zweeds eikenhout, die van binnen worden geschroeid om de zoete aroma's van het hout te krijgen.

Mackmyra - Svensk Rök Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Mackmyra. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Sweden en is gebotteld op 46,1% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Mackmyra - Svensk Rök.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Mackmyra
Categorie Single Malt
Land Zweden
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46.1%