Malibu Coconut 1 liter

€ 19,99
Niet op voorraad

Malibu Coco rum in literfles is een heerlijke wereldbekende flavoured rum uit het verre Barbados.Gemaakt van de beste Premium rum uit de Caribbean en met een de toevoeging van kokosnootextract heeft Malibu een heerlijke zoete smaak. Malibu is de perfecte basis om mee te mixen met bijvoorbeeld cola, cassis & jus d'orange. Natuurlijk is hij ook zeer geschikt om puur te drinken.

Malibu Coconut Rum is een heerlijke Rum van het merk Malibu. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Spain en is gebotteld op 21% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Malibu Coconut.

Flavored Rum is rum waar een smaak aan toegevoegd is na de distillatie, zo kom je snel in tropische sferen met heerlijke fruit of kruidensmaken aan je rum zonder ingewikkelde cocktails te hoeven maken. Voeg een simpele mixer toe en je hebt een heerlijke cocktail! Maar ook puur of met ijs zijn flavored rums erg lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Malibu
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 21%