Millstone, 12Y - Sherry Cask 70cl

€ 69,50
Niet op voorraad

Millstone 12yo Sherry Cask is de trots van onze Master Distiller Patrick van Zuidam.
Een rijke volle whisky met duidelijk invloed van sherry. De whisky rijpt eerst refill vaten en daarna minimaal 4 jaar op first fill Oloroso sherry vaten. Deze Oloroso sherry vaten zijn verantwoordelijk voor de zo typerende zoete tonen van krenten, rozijnen en gedroogd fruit. Een whisky voor elk moment.

Millstone, 12Y - Sherry Cask Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Zuidam. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Millstone, 12Y - Sherry Cask.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Zuidam
Categorie Single Malt
Land Nederland
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%