Millstone - 92 Rye 70cl

€ 39,99
Niet op voorraad

De Verenigde Staten zijn met afstand de grootste producent van rye whisky, maar deze stijl verovert langzaam de rest van de wereld. Een van de beste niet-Amerikaanse rye whisky’s wordt bij Zuidam in Nederland gemaakt. Hun Millstone 100 Rye won al veel prijzen en is geliefd bij kenners. Nu is er ook de Millstone 92 Rye: een 4-jarige whisky die exclusief van rogge gemaakt is. Geen enkel ander graan is gebruikt, wat je maar zelden ziet.

Millstone - 92 Rye Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Zuidam. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Millstone - 92 Rye.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Zuidam
Categorie Single Malt
Land Nederland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%