Monkey 47 Kiosk 150ml

€ 21,50
Op voorraad

Monkey 47 Kiosk laat je kennis maken met de welbekende dry gin en de overige twee zeldzame varianten in deze range. In deze vrolijke giftset worden de schwarzwald dry gin, de sloe gin en de Monkey 47 barrel cut gepresenteerd in drie miniatuur flesjes. De dry gin heeft een stevige en kruidige smaak opgebouwd in lagen. De sloe gin wordt gedistilleerd met 47 regionale kruiden en bessen uit het zwarte woud. Barrel Cut is een ongefilterde complexe gin uit Mulberry vaten.

Monkey 47 Kiosk Gin is een heerlijke Gin van het merk Monkey. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Germany en is gebotteld op 41% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Monkey 47 Kiosk.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Monkey
Inhoud 150ml
Alcoholpercentage 41%