Monkey Shoulder - Blended Malt 70cl

€ 31,99
Op voorraad

Met drie Speyside single malts uit de bakermat van de whisky is Monkey shoulder ‘s werelds eerste triple malt, blended malt of vatted malt, en vooral geen blended whisky, omdat er geen druppel graanwhisky wordt toegevoegd. De naam Monkey Shoulder is geïnspireerd op de blessure die de vakmannen uit de distilleerderij opliepen. Door het langdurig omscheppen van de gerst kregen velen een schouder blessure, ook wel een Monkey Shoulder genoemd. De smaken zijn moutig met ook fruit en honing.

Monkey Shoulder - Blended Malt Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Monkey Shoulder. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch Malt en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Monkey Shoulder - Blended Malt.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Monkey Shoulder
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Blended Scotch Malt
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%