Motörhead - Premium Dark Rum 70cl

€ 33,50
Niet op voorraad

Eerder al waagde de iconische Engelse rockband Mötorhead zich aan craft bier, wodka, cider en whisky. Nu is het tijd voor Mötorhead’s eigen rum. Het is een Dominicaanse dark rum, die 8 jaar lang heeft gerijp in ex-bourbonvaten. Het resultaat wordt omschreven als een rum met “aroma’s van gedroogd fruit, vanille, bruine suiker, arrak en donkere chocola. De rum heeft een volle body, is kruidig, en vertoont smaken van chocola, vanille, eiken en noten.

Motörhead - Premium Dark Rum Rum is een heerlijke Rum van het merk Motorhead. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Sweden en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Motörhead - Premium Dark Rum.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Motorhead
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%