Moullon - 1e Grand Cru 70cl

€ 29,99
Op voorraad

Moullon Cognac werd in 1852 opgericht door de broers Lucien en Sylvestre Moullin. Deze cognacproducent bevindt zich in de Grande Champagne, de belangrijkste regio in het Franse Cognac-district. Het lukte de broers om hun bedrijf te laten groeien, zonder daarbij concessies te doen aan hun kwaliteit. Nadat de broers eind 19e eeuw overleden, is Moullon een aantal keer van eigenaar gewisseld. Tegenwoordig is het in handen van Meukow, een van de grote cognachuizen in Frankrijk. De Moullon Cognac 1e Grand Cru Champagne is opvallend licht van kleur en rijpte minstens 8 jaar. Het is een van de weinig verkrijgbare expressies van Moullon.

Moullon - 1e Grand Cru Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Moullon. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Grande Champagne regio in Frankrijk en is gebotteld op 41,6 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Moullon - 1e Grand Cru.

V.S. Cognac ofwel "Very Special" Cognac wordt minstens 2 jaar gerijpt. Cognac wordt ook benoemd met ***. Als je drie sterren ziet betekent dit dat het een V.S. Cognac is. V.S. is de jongste cognac van de drie verschillende soorten, waarbij X.O. het oudste is. VS Cognac heeft vaak een frissere en fruitigere aroma vergeleken met de oudere Cognacs. Als je van een beetje pit houdt, is het absoluut prima om een VS Cognac puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Moullon
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 41.6%